?

Log in

No account? Create an account
 
 
04 May 2007 @ 12:56 pm
Brann - Start  
2 - 2

Det blir vel litt lurere å poste kampinnlegget FØR kampen, så vi slipper å vente til den er ferdig før vi kommer med seiersbrøl og danser i lykkerus over å ha knust makrellene fra sør.

- Før kampen
- Bilder
- Referat
- Annen diskusjon


Johan Thorbjørnsen er usikker før kampen, men heldigvis er Håkon sjeldent skadet, og sjansen er ikke særlig stor for at han pådrar seg et rødt kort. For første gang har også Tijan Jaiteh tillatelse til å spille.
- Klarer vi å heve oss etter tapet mot bartene?
- Klarer Andresen, som tydelig har vært på bærtur i det siste, å komme nærmere sitt optimale nivå og styre midtbanen mot Doffen og Strømstad?
- Hvor mange mål scorer Bengt/Winters og Tossa?
- Får Håkon sin revansje etter to tabber mot RBK?
- Blir det en noenlunde lik kamp som hjemmekampen i fjor? Glemmer aldri den kampen. Zavrl scorte selvmål i 1. omgang, mens 2. omgang var nesten slitsomt spennende, siden Brann kjørte fullstendig over Start og hele omgangen foregikk rundt 16-meteren deres. Ballen ville søren meg ikke inn i nettet.

Ehm, ja. Tilføy mer om dere vil.
Tags: ,
 
 
Current Location: Bergen, Norway
Current Mood: excitedexcited
Current Music: Pink Floyd - The Dogs of War
 
 
 
ninefifteen on May 4th, 2007 11:23 am (UTC)
Sykt irritert over at denne kampen spilles på lørdag og ikke søndag! Nå får jeg mest sannsynlig ikke sett den, OG jeg og en venninne hadde planlagt å se den på Fotballpuben =( Skal i bursdagsbesøk til en annen venn, og blir litt dumt å ditche besøket. Men hun har partoubillett så jeg ber til gud om at hun har tenkt å ha besøket etter kampen (selvom jeg tviler på det). /rant

*kremt*

Jeg var på Stadion i fjor! Det var IKKE kjekt siden de klarte ikke å score. Og stakkars Zavrl. Hadde så vondt av den gutten. Han scorte veldig ofte selvmål, men sa i avisen at han følte han ble bedre, selvom han ikke ble en shuit bedre.

Er lei diskusjonen rundt Andresen. So what om han ikke er på topp enda. Det kommer. Å bytte han ut ville være katastrofe, i mine øyne. Han er en av Branns desidert viktigste spillere.
Jannicke: brann - rød maktbacchanti on May 4th, 2007 11:32 am (UTC)
Lørdagskamper er litt rart, men samtidig er det mer praktisk hvis det er bortetur. Synd at det passer så dårlig for deg.

Jeg var også på Stadion i fjor. Huff, stakkars Zavrl. :P Han scorte selvmål og skadet Eirik Bakke, og så ble han sendt hjem.
Angående kampen var jeg direkte sliten etter 80 minutter fordi det hele tiden var så utrolig nært. Har aldri opplevd makan til overkjøring, og i tillegg bommet Miller på straffe. Var rasende etter kampen. xP

Synes ikke det er rart at det stormer rundt Andresen. Kjenner han ikke igjen i spillet sitt i det hele tatt. Håper ikke det har noe å gjøre med at han vil vekk herfra, men heller at det bare ikke har vært hans dag på kampene.
ninefifteen on May 4th, 2007 11:56 am (UTC)
Har aldri opplevd makan til overkjøring, og i tillegg bommet Miller på straffe. Var rasende etter kampen.

MHM! Det var helt forferdelig!!

Vil han vekk?? Håper IKKE det! Jeg Brann er avhengig av den mannen!! jeg tror seriøst han bare er inne i en litt dårlig episode og trenger å finne formen sin.
Jannicke: håkon & luddi wtfbacchanti on May 4th, 2007 12:25 pm (UTC)
Enkelte påstår at de har sikre kilder på at Martin skal til FCK i sommer, men jeg vet ikke om disse sikre kildene er så pålitelig likevel. :P Det står masse om det i kommentarene på Doddos blogg.