?

Log in

No account? Create an account
 
 
12 November 2007 @ 03:41 pm
Ny kaptein?  
Tenkte det var på tide noen andre postet litt her og.
Lurer på hvem folk synes bør bli ny kaptein nå som Andresen er borte?

Mange foreslår Bakke har jeg sett, men jeg er litt tvilsom til det på grunn av alle skadeproblemene hans. For ikke å snakke om at han gjerne vil til utlandet igjen.
Vise-kaptein under Andresen har jo vært gode gamle Cato Guntveit, og tredjevalg Erlend Hanstveit. Cato har og hatt skadeproblemer de siste årene, men kom sterkt tilbake i år. Likevel har han tøff konkurranse fra Bjørn Dahl på høyreback, og en kaptein bør jo være nærmest fast på laget. Hanstveit er jeg litt usikker på om han er nok ledertype til å være førstevalg. Det virker som han er godt likt og venn med alle, lojal har han alltid vært og. Men han passer kanskje bedre som visekaptein?
Så har vi jo Opdal og Sigurdsson. Nærmere fast på laget kommer du ikke i Brann (med unntak av Helstad, men ser ikke han helt som kaptein av en eller annen grunn). Men med kaptein er det en fordel om han er ute på banen, og ikke i mål. Bjarnason er og en mulighet kanskje, men med Azar, Walde og Bjørnsson som konkurrenter, er det ikke sikkert hans plass er like sikker neste år.
Personlig ville jeg gått for Sigurdsson eller Hanstveit tror jeg... hva med resten av dere?
 
 
 
ninefifteen on November 12th, 2007 08:58 pm (UTC)
Jeg må innrømme at jeg har hele tiden tenkt at Cato Guntveit ble ny kaptein. Hanstveit virker litt for veik og jovial til en kapteinsrolle. Der var jo Andresen genial, for han var ikke redd for å si ifra. Kanskje Sigurdsson, men kan egentlig ikke se det for meg. Hvis ikke Guntveit så tenker jeg Opdal?

Hvorfor ikke Helstad? For jålete? :P
Anniejustams on November 12th, 2007 11:10 pm (UTC)
Tenkte først at det ville skje, men han og Dahl kommer sikkert til å rotere en del på høyresiden. Og det er ett minus med en kaptein som ikke spiller de fleste kampene.
Tenkte det samme om Hanstveit før, men synes han har vært litt mer sjefete denne sesongen. Har sett han kjefte mer enn noen gang før (og tro meg, jeg følger nøye med på ham XD), og han virker litt mer selvsikker. Og det lover jo bra at han tok utfordringen fra Corrales og plasserte han på benken istedenfor omvendt som de fleste trodde før sesongen.

Hehe, nei, vet ikke... ser han bare ikke som en kaptein. Jålete eller ikke. XD
ninefifteen on November 12th, 2007 11:21 pm (UTC)
Det høres jo bra ut ang. Hanstveit!

Hehe! Samme her egentlig. Men jeg mener da at han er for jålete for kapteinsbindet.

Edited at 2007-11-12 11:22 pm (UTC)
E: Martha Joneslifemap on November 12th, 2007 09:53 pm (UTC)
Stemmer for Hanstveit eller Sigurdsson jeg og, uten at jeg ser på noen av dem som ekstremt gode kandidater. Hvis Bjarnason får spille er gjerne han en vel så god mulighet, siden han har spilt kaptein i enkeltkamper før, men som du sa, han får sterk konkurranse neste år.

Jeg har litt mentalt sperre mot å gå tilbake til Guntveit. Det vil føles som om vi går bakover i steden for fremover, så selv om han er godt kvalifisert vil jeg helst ha en annen (skjønner at dette er mest mentalt på min side, men allikevel).
Anniejustams on November 12th, 2007 11:16 pm (UTC)
Tror egentlig Bjarnason ville vært min favoritt hvis ikke det var for at jeg tror han vil spille mindre neste år.

Jeg er vel litt enig med det. Cato er helten min, men han begynner å bli litt gammel nå. Derfor tenker jeg egentlig litt at Hanstveit burde bli kaptein, siden han har vært i "kapteinteamet" i flere år, og i 2005 var han kaptein en del siden både Guntveit og Andresen var skadet. Og lojal har han alltid vært, og det virker som de fleste respekterer og liker ham av lagkameratene. Men tror Sigurdsson kunne vært en god kandidat og. Han er vel og enda mer sikker på laget.
ninefifteen on November 12th, 2007 11:23 pm (UTC)
Enig ang. Bjarnasson. Hadde det ikke vært for at han annonserte han skulle bort og Brann ikke hadde kjøpt inn alle disse erstatterne for ham, så tror jeg han ville hatt en sjanse. Nå ser det jo klart ut som at han vil få mindre spilletid.
Anniejustams on November 13th, 2007 09:50 am (UTC)
Ja... skjønner ikke hva vi skal med så mange forsvarsspillere. Nå har vi de tre islendingene, pluss Walde og Karadas. Og unge Yaw som kommer til neste sesong. Det er litt vel mange, spesielt med tanke på at Sigurdsson er ganske fast, og de andre egentlig konkurrerer om en plass. Noen må jo nesten bli solgt, hvis ikke Karadas kan bli overtalt til å spille spiss.
ninefifteen on November 13th, 2007 06:28 pm (UTC)
Virker som Karadas er veldig keen som midtstopper.
Sigurdsson skal visst være et hett salgsobjekt? Men han er kanonviktig for Brann, så jeg håper virkelig han blir.
Annie: Helstad/Sollijustams on November 13th, 2007 07:24 pm (UTC)
Ja... og Mjelde sa at den diskusjonen er over, og han skal være midtstopper... så da har vi litt vel mange forsvarere.
Sigurdsson har sagt at han ser ingen grunn til å dra fra Brann nå, med Champions League neste år og alt. Så det må vel en storklubb og ett klart steg opp for at han skal dra.
ninefifteen on November 13th, 2007 09:30 pm (UTC)
Åh, men det er jo kjempeflott! Da blir han nok. Ja, kan tenke meg at CL frister XD