?

Log in

No account? Create an account
 
 
11 November 2007 @ 08:58 pm
Talentutvikling?  
Er det ikke litt bekymringsverdig at Brann ikke virker å ha så mange unge spillere? Og da særlig fra Bergens-området? Vet andre lag er mye flinkere til dette (*host*RBK*host*). Folk begynner å syte over at Brann har blitt et kjøpelag, og jeg har ikke lyst å gi dem rett. Brann har vel ikke en eneste spiller på U21 landslaget, har de vel?

I samme slengen kan jeg nevne at Robbie Winters, i følge fxt, er helt klar på å dra. Fire klubber er visst aktuelle, selvom han ikke har fått noe tilbud. Brann har i hvertfall ikke tilbudt ham noe heller.
 
 
 
Anniejustams on November 12th, 2007 10:04 am (UTC)
Jo, det er litt bekymringsverdig. Men nå skal de jo satse mer på talenter, så om noen år er det forhåpentligvis bedre. Og det er noen unge på vei opp, som blir nevnt innimellom.
ninefifteen on November 12th, 2007 03:08 pm (UTC)
Jeg håper virkelig det!

Så nettopp at Lars Iver Strand gikk til Andresen Vålerenga. Kan jo ikke være helt god i hodet. Ikke for at jeg er sjalu, selvom jeg virkelig ønsket ham til Brann. Men å gå til ~supersatsende~ og ~fremtidsrettede~ VIF er til å spy av.

Dette sa han:
Jeg tror også det er større sjanse for at Vålerenga tar gull neste år - enn et par andre av klubbene jeg har vært i kontakt med. Et par av de andre har jo gjort det bra i år, og ville sånn sett vært et trygt valg - kanskje i motsetning til Vålerenga som ikke har gjort det like bra i år. I tillegg er det mye nytt her. Men på tross av det så tror jeg at vi kan kjempe om titler allerede neste år. Det er en stor satsing her, en go og en optimisme som ikke har sitt like i Norge. Det tror jeg vil hjelpe oss mye.


Edited at 2007-11-12 03:09 pm (UTC)
Annie: Brann Bergens stolthetjustams on November 12th, 2007 10:53 pm (UTC)
Skulle gjerne hatt han i Brann ja... ble litt skuffet, må innrømme det. Men det virker som Brann ikke har vært så veldig interessert. De klubbene som blir nevnt er vel Viking og Lillestrøm.
Håper virkelig at de havner på kvalik til neste år. hehe... lurer på hvordan de skal gjøre det hvis Andresen får sparken som manager, men ikke som spiller? Kan ikke tenke meg han blir fornøyd da. XD
ninefifteen on November 12th, 2007 11:00 pm (UTC)
Ja, vet. Brann har ikke virket noe særlig interessert i noen for å være ærlig. Håper på å se Yaw Etellerannet neste år. Han er Fana-gutt og kjøpt av Brann (men spilte i Fana resten av denne sesongen). Tror han er dritgod. Gikk i klasse med ham på videregående, men må innrømme jeg ikke så han spille noe særlig.

Altså, så du TV2Sporten i dag? Hareide var ikke nådig. Ble veldig sånn: "Han [Andresen] kan jo bare VÅGE seg å kontakte de andre spillerne på landslaget!" Tror Andresen kan få litt rolleproblemer. Han blir jo ikke lenger lagkamerat, men sjefen. Han kommer mest trolig til å annonsere seg selv som my kaptein, kan jeg tenke meg. Snakk om å ta over laget. Ja, håper virkelig VIF tryner an neste år!

Lars Iver Strand er visst en sånn jålegutt...
Anniejustams on November 12th, 2007 11:05 pm (UTC)
Yaw! Gleder meg til å se ham jeg og. Har faktisk ett bilde av ham, som hun som bodde her med min søster før hadde hengt opp på veggen. Hun kjenner ham ikke, så aner egentlig ikke hvorfor. Men hun har alltid vært litt rar. XD

Nei, så ikke det. Sa han det alvorlig, eller på spøk?
Tror flere vil slite med å jobbe under Andresen. Hvordan de skal få en trener med de rette kursene og kvalitetene de vil ha og trenger, skjønner jeg ikke... ingen god trener vil la en spiller styre laguttak og sjefe med alt.
(Screened comment)
Annie: Hufflepuff!justams on November 13th, 2007 09:30 am (UTC)
Ja, moren min jobber samme sted som moren hans tror jeg. Hun kjenner moren hans i hvertfall.
Frekk? Hmm... det kan vel Monsamjelden få ut av han. XD

Nei, ikke jeg heller. Skjønner ikke hva Martin og VIF tenker på...
Et annet problem er jo hvis de får en god trener til å gå med på det her, så vil jo autoriteten hans bli ødelagt av at en av spillerne egentlig bestemmer. Respekt og autoritet er veldig viktig for en trener, og det tror jeg kan bli vanskelig både for Andresen og den som skal lede treningene og det.
Husker jeg leste for en stund siden om i Rosenborg, ikke helt sikker på hvilken trener det var, men på en av de første treningene hadde Eggen dukket opp og overtatt alt. Og den nye treneren hadde ikke sjangs etter det til å få respekten han trengte fra spillerne. Det ble sagt at den episoden var grunnen til at ting gikk dårlig helt fra begynnelsen. Så hvordan en trener skal få respekt av VIF-spillerne på treningsfeltet når alle vet at Andresen kommer til å ta ut laget likevel, det kan bli vanskelig.
(Screened comment)
Anniejustams on November 13th, 2007 07:33 pm (UTC)
Monsamjelden fikser det greit. ;)

Ja, skjønner ikke hvem som vil godta det. Semb har alt sagt nei, og Steinar Nilsen har mer enn antydet at det vil være uaktuelt for ham å ta den jobben.

Det ville ikke overraske meg. Noen må jo kjøpe ham, og Andresen vil visst gjerne ha ham.

Ganske kjipt ja. Ikke at jeg har noe imot det som er negativt for Rosenborg. XD
ninefifteen on November 13th, 2007 09:38 pm (UTC)
Joda, gjør nok det! Pluss at jeg er sikker på at han kommer til å være veldig ydmyk på fotballbanen.

Ja, og det er jo ikke uten grunn!

Stakkars Arason! Andresen mer enn hintet at Arason bare kunne dra å finne seg en annen jobb. Han var ikke lenger aktuell for laget med Andresen som Manager. Jeg skal be på mine knær for at Jarstein går til hvilken som helst klubb, bare ikke VIF!

Forresten, hva synes du om Fredheim Holm til Brann? Ærlig talt så liker jeg det ikke.

Skjønner det :P Men hvis vi tenker for deres del, da ;)
Annie: Erlend Hanstveitjustams on November 13th, 2007 10:21 pm (UTC)
Ja, det vil han nok... Får håpe han er en av de unge som slår til. Er ikke mange av dem.

Håper Arason drar, og de ikke finner noen god erstatter. Stakkaren har vel virkelig fortjent bedre enn det der.
Vil ikke ha Jarstein i Rosenborg heller. Men de har jo en ganske god keeper. Han kan gå til en eller annen klubb vi liker, som ikke er i toppen, også kan vi kjøpe ham når/hvis Opdal drar til utlandet.

Vet ikke helt hva jeg synes om Fredheim Holm... han har ikke slått til i VIF, men han skal jo være ganske stort talent. Vi får se hva Brann gjør, så støtter jeg de i det de finner på. ;)
ninefifteen on November 13th, 2007 11:35 pm (UTC)
Nettopp.

Ja, stakkars Arason. Håper han kan dra til en av de litt mindre klubbene i Norge eller noe. Jarstein bør ikke dra til RBK heller, men som du nevner, så har de jo Hirtshfeld(sp?). Hvis Brann skal ha ham må de nok selge Opdal fort, og det vil jeg ikke. Men på en annen side, NÅR Opdal først blir solgt så står vi igjen med Udjus =/

Men han er liksom talentet som aldri slo igjennom. Litt sånn som Solli, bortsett fra at Solli virkelig blomstret i Brann. Men ikke i hans RBK periode.