?

Log in

No account? Create an account
 
 
20 October 2007 @ 03:44 pm
 
Da er dagen kommet der Brann BØR ta gullet hem! Er sikker på at det blir kanonbra! Har ikke vært så flinke til å holde commet her levende, men det tar vi no igjen til neste år, eller hva?

Uansett så ville jeg bare synge såder en sang:

Fra Nymark til Laksevåg
Fra Nordnes til Loddefjord Torg
Hele Bergen vet at gullet ska hem
Gullet ska hem
Gullet ska heeeeeeeeem
Hem til Bergen
Gullet skal hem
 
 
 
Elifemap on October 20th, 2007 02:14 pm (UTC)
*Synger med* :D

Blir helt sikkert fantastisk i byen i kveld hvis de tar poeng. Jeg kjenner knapt noen som ikke skal på Festplassen, i hvert fall.
ninefifteen on October 20th, 2007 02:24 pm (UTC)
Vet! Det blir fantastisk! Hvis ikke de tar poeng kommer det til å bli DET antiklimakset, så dette må bare gå veien! Hele Bergen samlet! Begynner å bekymre meg over at jeg kanskje ikke får gode plasser? Fotballpuben har visst vært full siden tre i dag.
E: CISVlifemap on October 20th, 2007 10:18 pm (UTC)
Ble ikke akkurat god stemning med tap, nei. Synes det var spesielt kjipt når alle oppdaget at målet til Brann var annulert. Der jeg sto tok det noen minutter før det gikk opp for folk, ingen kunne se noe på grunn av de røde lysene (vet at de har et navn, men kommer ikke på det i farten).

Hvordan gikk det for deg å få plass?
ninefifteen on October 20th, 2007 10:25 pm (UTC)
nei...
tok tid for meg også. vi jublet og jublet. plutselig sto der 2-1 igjen.

fryktelig. sto greit til å begynne med, men så så jeg plutselig ingenting pga noen høye menn som stilte seg rett foran.


jeg var sykt skuffet, men mest pga festen ble utsatt. dritsur på mjelde for det han sa til huseklepp etter kampen. den syntes jeg var ufin. rett og slett stygg.
E: Jenny Lewislifemap on October 20th, 2007 10:53 pm (UTC)
Ja, var sånn vi oppdaget det vi og.

Det er akkurat det samme som med meg. Før kampen begynte kunne jeg se hele skjermen, men med en gang den var i gang begynte noen høye menn å flytte på seg, og til slutt sto de rett foran oss. De ble stående å flytte seg litt fra side til side, så jeg prøvde så godt jeg kunne å svaie i takt, sånn at hodene deres ikke skulle ta utsikten. Ble egentlig ganske underholdende å se på etterhvert, vil jeg tro.

Det var skikkelig surt at festen ble utsatt. Hvis Stabæk taper nå vil det ikke gullfesten bli den samme. Begynner nesten å håpe på at de skal vinne, så kan Brann slå Viking i neste runde, så tar de gull på hjemmebane.

Er enig når det gjelder Mjelde, kan umulig være hyggelig å få det gnidd inn at man "kunne blitt helt".
ninefifteen on October 20th, 2007 10:59 pm (UTC)
Ja, jeg måtte også vaie på hodet for å kunne se gjennom "hullene". Fikk utrolig vodt i ryggen og nakken etter hvert.

Jeg tror ikke det kommer til å bli det samme selvom Stabæk skulle vinne og Brann vinner neste helg. Det vil være søndag, det er nå en ting, men også blir det litt sånn følelse av ... du vet på tv når de skal ha et sånt surprise-party hvor de hopper frem og roper "surprise", og så kommer det en annen person inn først enn bursdagsbarnet, og så kommer selve bursdagsbarnet og alt er liksom ødelagt? (sykt lang setning, vet :S) Tror det bli litt sånbn.

Nettopp! Herregud, du så hvor lei seg Husekleppen var! Han klarte ikke reise seg opp alene! Og så kommer den der: "du kunne blitt helt"! Det er her treneren skal komme med trøst, ikke sånne teite kommentare. Gutten er jo ikke akkurat gammel heller.