?

Log in

No account? Create an account
 
 
04 July 2007 @ 06:16 pm
Sommeren 07  
Personlig har jeg nesten panikk nå, så jeg bruker denne posten til å oppsummere hva i alle dager som foregår i Brann nå:

+ Helge Haugen skal til Tromsø.
+ Erik Huseklepp signerer ikke ny kontrakt, og mange andre storklubber i Norge sikler etter ham.
+ Martin Andresen signerer ikke ny kontrakt, men blir i Brann ut sesongen uansett.
+ Joackim Sjøhage (spiss) fra Elfsborg er bekreftet som ny Brann-spiller. Han er 20 år og er var visstnok en av de kjappeste spissene i den svenske eliteserien. Hjemmeside.
 
 
 
E: I'm from Europe!lifemap on July 4th, 2007 05:10 pm (UTC)
Altså: Hurra for ny, svensk spiss!! Fyren virker som et flott valg, og trekker ned snittaldereren på spissene betraktelig. Er jo hyggelig at vi i hvert fall kan ha en spiss under 30. Gleder meg til å se han spille for Brann.

Men seriøst, har Brann tenkt over at det kanskje er litt dumt å selge både Helge Haugen og Erik Huseklepp? Det går jo ikke an å sende et sterkere signal om at de ikke ønsker lokale spillere. Problemet er vel egentlig ikke at de blir solgt heller, men det at de ønsker å bli solgt. Det er jo veldig synd at Brann bruker så mye penger at lokale spillere blir nedprioritert. Samtidig er jeg jo egentlig ikke tilhenger av at spillere skal kvoteres inn på laget, så det blir en balansegang.

Uansett sitter jeg igjen med en følelse av at Brann satser alt for mye på å vinne serien akkurat i år. De sikrer bare at Martin Andresen blir ut denne sesongen for å kjempe om gullet, og bruker masse stjerner til fordel for Huseklepp. Null langsiktighet i det hele tatt.
Annie: nervous Helge Haugenjustams on July 4th, 2007 07:27 pm (UTC)
Ja, du har ett poeng der... virker som om Mjelde har glemt stein på stein filosofien sin helt.

At Helge Haugen av alle vil bort, det er bekymringsfullt.
ninefifteen on July 4th, 2007 11:13 pm (UTC)
*kaster opp i bekymring*